DISCOVER 4X4

AGENDA 4X4 KAMPEERVAKANTIES 2017

Vertrek 20 maart 2017 naar Marokko.
Er zal voornamelijk worden gereden in de woestijn, aan de zuidkant van het Atlas-gebergte. Wil je een week of langer mee rijden, neem dan contact met ons op.
Vanaf 2 mei rijden wij vanuit Casablanca terug naar Nederland.


7 dagen Noord Albanië van woensdag 12 juli 2017 tot en met dinsdag 18 juli 2017


7 dagen Midden Albanië van woensdag 19 juli 2017 tot en met dinsdag 26 juli 2017


7 dagen Noord Albanië van woensdag 26 juli 2017 tot en met dinsdag 2 augustus 2017De Noord Albanië reis start in Shkodër en eindigt in Burrel. Van Burrel is het eenvoudig terug te rijden naar Shkodër en verder noordwaarts. Tijdens deze reis zullen wij de volgende locaties bezoeken: Theth, Lake Koman, Valbona, Spac, Kukës en Burrel (Sug). Veel pistes (onverharde wegen), een oversteek per pont over Lake Koman (bij de prijs inbegrepen), oud politieke gevangenis, ruige bergen. Verblijf op campings (van luxe tot primitief) en een of twee keer een bivak.

De Midden Albanië reis start en eindigd in Burrel. Burrel is eenvoudig te bereiken via de SH1, SH30 en SH6. Van Burrel gaan wij naar het meer van Ohrit, dan naar de canyon van Corovodë en naar Berat. Van Berat terug via Elbasan naar Burrel. Tijdens deze reis zien wij prachtige natuur en in Berat cultuur in de vorm van een Ottomaanse stad met een grote burgt. Onderweg gaan wij op zoek naar avontuurlijke weggetjes. Verbijf op campings (van luxe tot primitief) en een enkele bivak.

Deze tweede Noord Albanië reis is identiek aan de eerste Noord Albanië reis, echter is de route andesom.

Albanië is een autentiek en vriendelijk land. Het land kent een ongekende geschiedenis met veel argeologische plaatsen. Modern wisselt zich af met terug in de tijd, waar de ezel nog het belangrijkste vervoermiddel is. Gastvrijheid in de dorpjes en in de bergen is vanzelfsprekend. De natuur is ongerept. De doorgaande wegen zijn over het algemeen goed. De zijwegen meestal onverhard, soms goed te rijden en soms is alleen een 4x4 terreinwagen in staat het traject af te leggen. Kortom veilig en avontuurlijk. Kijk bij de Reizen naar onze vorige avonturen.

De reis per week kost € 605 incl. BTW. U kunt meerdere weken combineren. Heeft u vragen, neem dan a.u.b. contact met ons op.

Midden AlbaniëNoord Albanië